3 Tak - CMK (500)

BOKA EN KOSTNADSFRI BESIKTNING AV DITT TAK!
042-400 38 99   eller    info@3tak.se
 

Takläggning med egna takläggare och plåtslagare borgar för en effektiv byggprocess både när det gäller tid och kostnader.3 TAK AB - Din takläggare
3TAK AB AB är ett kvalitetsföretag inom takservice. Med kunden i fokus utför vi små och stora entreprenader med moderna lösningar av hög kvalité. Vi värdesätter långsiktlighet och arbetsglädje och är därför noga med uppföljning av våra utföranden. Med utbildad personal, täta uppföljningar och god arbetsledning säkrar vi balansen mellan resultat och kvalité.
Vi på 3 TAK AB anser det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett bra arbete och högkvalitativa produkter som tillsammans gör att taken som vi lägger håller i många år.Våra takläggare har många års erfarenhet och är specialiserade på takläggning av bl.a.
Takpapp-Gummiduk-Tegeltak-Shingel och plåt

3 TAK AB-En pålitlig takläggare 
3TAK AB strävar alltid efter att bygga upp relationer med våra kunder som sträcker sig över en längre tid. Vi vill vara det företag som man återkommer till om man behöver hjälp av en takläggare – oavsett om man är privatperson eller fastighetsägare. För att vara det företaget så krävs det att vi alltid är lyhörda för kundernas behov och att vi – framförallt – alltid levererar jobb av högsta kvalitet.
Det är därför som vi samarbetar endast med de absolut största och bästa leverantörerna på marknaden – vi vet att deras produkter i kombination med vår kompetens alltid leder till ett perfekt resultat i slutändan.
Vi följer alltid upp våra uppdrag och vi lämnar alltid en garanti på minst tio år. I denna garanti ingår fri arbetskostnad och arbetsmaterial av tak och tätskikt.

Det bästa för ditt tak
Att underhålla ditt tak kan vara din bästa investering. Taket är den del av huset som tar emot absolut mest stryk i form av nederbörd – snö, regn, hagel – samt att det även slits av solljus. Kort sagt; ett tak måste alltid underhållas och vi har lång erfarenhet av att reparera befintliga tak samt kunskapen om hur man får dem att på bästa sätt stå emot tidens tand.

  • TÄTT
  • ACKREDITERAT 
  • KONTROLLERAT 

TELEFON
042-400 38 99

___________________________________


info@3tak.se
Skicka gärna dina offertförfrågningar
eller
Växel: 042-400 38 99

loading...


VI MÖTER KUNDERNAS EFTERFRÅGAN !
För att kunna erbjuda en full service och högsta ansvarstagande har vi även snickare, elektriker och VVS-montörer under våra tak. Vi levererar högsta kvalitet, och därför använder vi bara de bästa leverantörerna när det kommer till byggmaterial. Hos oss finns inga svaga länkar. Kom in under våra 3 tak!

3 TAK AB
Skepparkroksvägen 27
262 91 Ängelholm
556938-9140
Tel: 042-400 38 99
info@3tak.se 
Fakturaadress: emma@3tak.se

Hitta till oss