3 Tak - CMK (500)

3 PLÅT AB , Eftr av PR Bygg&Plåt AB

Vi har nu förvärvat ett plåtslageri där vi nu kan producera våra plåtar.
Vi är inne i en expansiv fas och ser med tillförsikt positivt på framtiden och dess utveckling. 
Ring 042-400 38 99 vid förfrågan om offert eller plåtarbete.

 

Plåtslageri
Ett yrke med anor.
Plåtslagaryrket är ett av de äldsta kvarlevande hantverken som fortfarande har aktiva utövare idag.  Förmågan att bearbeta och forma plåten efter behov, anpassa den på plats och få den att följa byggnadens linjer och karaktär är någonting som kräver många års utbildning och erfarenhet innan den bemästras.
Tack vare att de byggnader som plåtslagaren arbetar på ofta skiljer sig väldigt från det ena jobbet till det andra måste man alltid anpassa sig efter material och struktur. Detta gör plåtslagaryrket till ett utmanade, men samtidigt mångsidigt yrke som kräver att plåtslagaren behärskar en rad olika tekniker för att kunna leverera högkvalitativa resultat till nöjda kunder. 

3PLÅT tror på ett långsiktigt tänkande när det kommer till plåtslageri. Att tänka efter före, att förutse vilka problem man kan stöta på och jobba för att undvika dem. Vi ser alltid till att få just Ert tak att hålla så många år som möjligt.
Självklart är vi både erfarna, kompetenta och noggranna med säkerheten när det rör sig om högriskarbeten som exempelvis på tak. Säkerheten har alltid hög prioritet!
 
Plåttak
Ett väl monterat och högkvalitativt plåttak har goda möjligheter att hålla i upp till hundra år. Det är det tåligaste alternatcivet på marknaden och är ett flexibelt material som går att forma efter husets konstruktion. Det behöver underhåll, men inte i lika stor utsträckning som ett tegeltak.
Det finns inget annat byggnadsmaterial som är lika användbart, lågemitterande, materialeffektivt och miljövänligt som plåt. Materialet är 100 % återvinningsbart.
3TAK använder svensktillverkad stålplåt från SSAB. SSAB är världsledande inom höghållfasta stål som garanterar hög kvalitet. Höghållfasta stål från SSAB säljs i många olika länder. Stålen har en reducerad vikt om man jämför med ordinära stål. Livslängden och styrkan ökar dessutom. Takplåten har därmed en mycket hög hållbarhet och tålighet.
Hos oss har Ni möjlighet att skräddarsy Ert eget tak med egna färgval på takplåten, hängrännorna och plåtdetaljerna. Era produkter levereras i anpassade längder för att minimera spill.
 
Läckagesökning
Låt oss hjälpa Er med taket!
Hur ser Ert tak ut egentligen? Denna fråga är relevant då taket är den del av huset som tar emot mest stryk i form av regn, snö, sol och vind. Är Ert tak verkligen tätt eller finns det någon risk för läckage? Kontakta oss och låt oss ta en titt innan olyckan är framme.
 
 
Varför 3PLÅT?
Vi är ett lite mindre men desto mer personligt plåtslageri som delar tak med bl.a snickare & takläggare, vi kan därför vara behjälpliga med mer än bara plåtarbetet. Vi täcker in alla steg, från början till slut, utan underentreprenörer.
Vi utför alla arbeten inom byggnadsplåtslageri såsom;
 
Taktäckningar i form av band eller skivor.
Vindskivor & krönbeslag.
Skorstenar & diligenser, även kallat prärievagnar.
Vattenavrinning, hängrännor och stuprör.
Takkupor och ventilationshuvar.
Helplåtning av fönster & dörrparti.
Samt mindre specialarbeten i rostfritt, koppar, zink och mässing.
Vi kan även hjälpa till med att skräddarsy speciallösningar för exempelvis butiker eller restauranger.
Vi erbjuder dessutom snöskottning som en av våra tjänster!
 
Som kund hos oss är det alltid Era behov som står i centrum och vi kompromissar aldrig med kvaliteten på slutprodukten. Det är viktigt för oss att vi hela tiden har en öppen dialog med Er och att Ni känner Er delaktiga i det vi gör. Det är trots allt Ert hus det handlar om.
Vi försöker alltid vara tillgängliga och Ni kan nå oss via telefon, via mail eller genom att besöka vårt kontor. Kan vi inte svara så garanterar vi en snabb återkoppling och Ni ska aldrig behöva vänta länge på att höra från oss.
Vänd Er därför med förtroende till 3PLÅT när Ni behöver en plåtslagare i Helsingborg och tveka inte att kontakta oss om Ni har några frågor.
Dörren står alltid öppen hos 3 PLÅT. Välkomna in och träffa vårt härliga gäng!

3Plåt - Med passion för hantverket.

Arbete som vi utfört.

loading...
3 PLÅT AB
Brännerigatan 19
263 37 Höganäs
556285-5576
Tel: 042-400 38 99
info@3plåt.se 
Fakturaadress: emma@3tak.se